تارت لیمو و مرنگ خوش آب و رنگ

    5بازدید

    دستور پخت تارت لیمو و مرنگ خوش آب و رنگ مواد لازم را از سایت جوابگو دریافت کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    جواب : تارت لیمو و مرنگ تارت لیمو و مرنگ از سه لایه تشکیل شده است. لایه اول طبیعتاً نان تارت است که برای تهیه آن می‌توانید خودتان خمیر تارت را همان طور که قبلاً گفته‌ایم آماده کنید یا اینکه از نان تارت آماده یا پودر تارت آماده استفاده کنید. لایه بعدی یک ترکیب لیمویی خوشمزه و خوشرنگ است. لایه بی‌نظیر بعدی مرنگ است که از زدن سفیده تخم مرغ با شکر تهیه می‌شود روکش مرنگ به شکل ابرهای بهاری سفید و پفکی داخل فر می‌رود و قوام آمده و قهوه‌ای رنگ از فر بیرون می‌آید. طعم لایه لیمویی که ترکیب بی‌نقصی از ترشی و شیرینی است همراه با نان تارت ترد و مرنگ سبک خامه‌ای طعمی است که هرگز فراموش نخواهید کرد. البته تهیه تارت لیمو و مرنگ نیاز به کمی صبر و حوصله دارد و کمی وقت گیر است. اما برای یک مهمان خاص یا یک سورپرایز ویژه تارت لیمو و مرنگ بدون شک انتخاب مناسبی است طرز تهیه: فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر را در قالب تارت پهن کنید و روی آن یک فویل آلومینیومی بکشید. سپس روی فویل لوبیا یا چیز سنگین دیگری بریزید که روی خمیر فشار وارد کند. سپس آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید قالب را از فر خارج کنید. لوبیا ها و فویل را از روی نان تارت بردارید و با چنگال تعدادی سوراخ کف نان تارت ایجاد کنید. این مانع از ایجاد حباب در تارت می‌شود سپس ۱۵ دقیقه دیگر آن را در فر قرار دهید تا نان تارت کمی قهوه‌ای رنگ شود. سپس آن را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شود زرده‌های تخم مرغ را در کاسه‌ای با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. در یک شیر جوش یا قابلمه ۶ قاشق نشاسته ذرت، ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و ۱/۲ پیمانه آب بریزید و آنها را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. شیرجوش را روی گاز با شعله متوسط قرار دهید و اجازه بدهید مایع به جوش بیاید. سپس زیر شعله را کم کنید و ۱ دقیقه صبر کنید تا شروع به غلیظ شدن کند وقتی مخلوط نشاسته ذرت کمی غلیظ شد آن را از روی شعله بردارید و یک قاشق از آن را داخل زرده‌های تخم مرغ بریزید و با آن مخلوط کنید. این کار را قاشق قاشق ادامه بدهید تا زمانی که نصف مخلوط نشاسته استفاده شده باشد در این مرحله، مخلوط زرده تخم مرغ و مخلوط نشاسته را همراه با هم به شیرجوش برگردانید و ۱ دقیقه بجوشانید و در این مدت مرتب هم بزنید. سپس ظرف را از روی شعله بردارید و به آن آب لیمو، پوست لیموی رنده شده و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند تا اینجا نان تارت و لایه لیمویی را تهیه کرده‌ایم. حال نوبت به تهیه مرنگ رسیده است. برای این کار، ابتدا فر را با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد روشن کنید در شیرجوش کوچکی، ۱ قاشق نشاسته ذرت و ۱/۳ پیمانه آب سرد را مخلوط کنید و هم بزنید تا نشاسته ذرت در آب حل شود. مخلوط را روی شعله متوسط گرم کنید تا غلیظ شود و حباب‌هایی در آن ظاهر شود. سپس آن را از روی شعله بردارید ۱/۲ پیمانه و ۲ قاشق شکر را با ۱/۴ قاشق چایخوری کرم تارتار مخلوط کنید و کنار بگذارید (اگر کرم تارتار ندارید، به جای آن ۱ قاشق چایخوری سرکه سفید را با سفیده‌های تخم مرغ مخلوط کنید و سپس وانیل را اضافه نمایید) سفیده‌های تخم مرغ و ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل را در کاسه بریزید و آنها را با سرعت کم همزن برقی بزنید. کم کم سرعت همزن را زیاد کنید وقتی سفیده‌ها به شکل فوم درآمدند، به تدریج شکر و کرم تارتار را اضافه کنید و هر بار که یک قاشق اضافه میکنید کمی هم بزنید. آنقدر به هم زدن ادامه دهید تا سفیده‌ها به شکل خامه درآیند و با رد سر همزن روی آن باقی بماند حال، ترکیب نشاسته ذرت و آب را که باید شبیه به ژلی شده باشد قاشق قاشق اضافه کنید. هر بار هم بزنید. به هم زدن با سرعت تند همزن ادامه بدهید تا زمانی که با خارج کردن همزن از مخلوط شکل نوک تیزی روی سری همزن مشاهده شود حال دوباره ترکیب لیمویی را روی شعله گرم کنید و وقتی شروع به حباب زدن کرد آن را داخل نان تارت بریزید. سپس مقداری از مرنگ را روی لایه لیمویی بریزید و آن را به گونه‌ای پخش کنید که دور تا دور تارت را بپوشاند. حتماً توجه کنید که مرنگ با کناره نان تارت در تماس باشد. این از جمع شدن مرنگ جلوگیری خواهد کرد وسط تارت را با بقیه مرنگ پرکنید. با استفاده از پشت یک قاشق روی مرنگ طرح قله‌ای بندازید. پای را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۶۵ درجه قرار دهید تا قله‌های مرنگ قهوه‌ای رنگ شوند تارت لیمو و مرنگ را از فر خارج بدهید و صبر کنید قبل از برش کاملاً خنک شود نکته: اگر از پودر تارت برای تهیه نان تارت استفاده می‌کنید، از دستور موجود روی بسته استفاده کنید - بهتر است این تارت را در همان روزی که تهیه شده است مصرف نمایید - سفیده‌های تخم مرغی که برای مرنگ استفاده می‌کنید باید به دمای اتاق رسیده باشند.

    طرز تهیه کیک تخت کره بادام زمینی

    7بازدید

    دستور پخت طرز تهیه کیک تخت کره بادام زمینی مواد لازم را از سایت جوابگو دریافت کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    جواب : طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب مستطیل مخصوص کیکهای تخت انتخاب کنید و کف آن را چرب کنید  یک کاسه بزرگ بردارید و آرد، 2 فنجان شکر، جوش شیرین و نمک را باهم مخلوط کنید. سپس آن را کنار بگذارید آب و کره را در یک شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. شیر جوش را از روی گاز بردارید و نصف فنجان کره بادام زمینی و روغن را به آن اضافه  کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. مخلوط را کم کم در کاسه آرد بریزید و هم بزنید. تخم مرغ ها،  باترمیلک و وانیل را با چنگال بزنید. سپس آن را به مایه کیک اضافه کنید. مایه کیک را در قالب پهن کنید قالب را به مدت 18 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید. برای مطمئن شدن از پخت کیک می توانید از خلال دندان یا چنگال استفاده کنید در حالیکه کیک درون فر قرار دارد، 2/3 فنجان شکر، شیر تغلیظ شده و کره را یک شیرجوش بریزید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید و در حال جوشیدن آن را هم بزنید. 2 دقیقه این کار را ادامه دهید. شیر جوش را از روی گاز بردارید و باقی مانده کره بادام زمینی، مارشمالو و وانیل را در شیرجوش بریزید و هم بزنید تا مارشمالو در آن ذوب شود و مواد یکدست شوند وقتی کیک را از فربیرون آوردید، مایه روکش را به صورت گرم روی آن بریزید و قبل از سرو اجازه دهید تا خنک شود.

    کیک گوشت

    9بازدید

    دستور پخت کیک گوشت مواد لازم را از سایت جوابگو دریافت کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    جواب : کیک گوشت کیک گوشت غذایی خوشمزه، هیجان انگیز و متفاوت است. البته شاید در ظاهر کیک گوشت به نظر شبیه به هر کیک معمولی دیگری برسد ولی کافی است آن را برش بزنید یا کمی از آن را بخورید تا متوجه تفاوت آن با کیک‌های دیگر بشوید. بله این کیک شیرین نیست. در ضمن کیک گوشت، مغزدار است و مغز آن از گوشت، پیاز، قارچ و فلفل دلمه‌ای تشکیل شده است. یعنی ظاهر زیبای کیک با طعم فوق‌العاده یک غذای گوشتی خوشمزه ترکیب شده است و به این ترتیب کیک جای نان را در غذای شما پر می‌کند. کیک گوشت را نباید با لوف گوشت اشتباه گرفت. برخلاف لوف گوشت که به کلی از گوشت تهیه می‌شود، کیک گوشت فقط یک لایه میانی گوشتی دارد کیک گوشت را می‌توانید به شکل‌های مختلفی تزیین کنید. برای تزیین می‌توانید از سس کچاپ یا سس مارینارا استفاده کنید. برای دورچین هم می‌توانید از گوجه، فلفل و سبزیجات مختلف استفاده کنید. این کیک خوشمزه بدون شک هر کسی را جذب خود می‌کند. می‌توانید آن را برای مهمانی افطار یا شام تهیه کنید و از آن لذت ببرید طرز تهیه: اول از همه باید مواد میانی کیک را تهیه کنید. برای این کار، پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. کمی روغن را در تابه‌ای داغ کنید و پیاز را به آن اضافه کنید. پیاز را تفت بدهید تا طلایی رنگ شود. سپس گوشت چرخکرده را داخل تابه بریزید و همزمان نمک، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید یکی دو دقیقه به تفت دادن ادامه دهید. سپس قارچ و فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید. ۵ دقیقه روی شعله ملایم تفت بدهید تا آب قارچ‌ها تبخیر شود. سپس یک قاشق رب گوجه بریزید و با مواد مخلوط کنید. اگر لازم بود ۱ قاشق رب دیگر هم اضافه کنید. (مراقب باشید، سس گوشت باید کاملاً غلیظ باشد پس بیش از حد رب اضافه نکنید.) بعد از ۲-۳ دقیقه تفت دادن مواد میانی را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید. حال نوبت به تهیه خمیر کیک رسیده است. فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود ۴ عدد تخم مرغ را درکاسه‌ای بشکنید و خوب با همزن برقی بزنید (۳-۴ دقیقه با دور تند). سپس ماست و روغن را اضافه کنید و مخلوط نمایید. بعد از آن نمک فلفل را هم با مواد مخلوط کنید. در آخر آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه الک کنید و چند ثانیه با دور کند همزن یا با همزن دستی بزنید تا مایه کیک یکدست شود کف قالب را چرب کنید و نصف مایه کیک را داخل آن بریزید. سپس مواد میانی را طوری روی خمیر بریزید که کمی از دیواره قالب فاصله داشته باشد. اگر میخواهید از پنیر پیتزا استفاده کنید، آن را در این مرحله روی مواد میانی بریزید. حال، بقیه خمیر را روی مواد بریزید تا آنها را کاملاً بپوشاند کیک گوشت را به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه در فر قرار دهید. وقتی زمان پخت تمام شد صبر کنید کمی خنک شود و بعد کیک را از قالب خارج کنید و سرو نمایید. نوش جان!.

    بادمجان سوخاری

    8بازدید

    دستور پخت بادمجان سوخاری مواد لازم را از سایت جوابگو دریافت کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    جواب : بادمجان سوخاری با طعم فوق العاده لذیذی که دارد انتخابی عالی برای پیش غذا یا میان وعده است. این بادمجان های سوخاری در فر تهیه می شوند و به همین دلیل بدون روغن و کاملا بی ضرر هستند. ترکیب بادمجان سوخاری و سس مارینارای ایتالیایی ترکیبی محشر است که مطمئنا عاشقش خواهید شد طرز تهیه: فر را روی 220 درجه سانتیگراد قرار دهید. یک سینی فر مناسب آماده کنید و کف آن توری فلزی قرار دهید بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه های باریک برش بزنید. با استفاده از یک چاقوی تیز یا نوک ماسوره یک دایره وسط بادمجان ها ببرید و آنرا خارج کنید تا بادمجان ها حلقه ای شوند آرد، نمک و فلفل را در کاسه بریزید و با هم ترکیب کنید. تخم مرغ ها را در کاسه دیگری با هم مخلوط کنید. پودر سوخاری و پنیر پارمزان را نیز در کاسه دیگری با هم ترکیب کنید. بادمجان های حلقه ای را یکی یکی داخل ترکیب آردی بزنید.سپس داخل مایه تخم مرغی و بعد داخل پودر سوخاری بزنید و داخل سینی فر، روی توری فلزی بچینید. به همین ترتیب تمام حلقه های بادمجان را آماده کنید و روی توری قرار دهید سینی فر را به مدت 20 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا بادمجان ها کاملا برشته و ترد شوند. این بادمجان های سوخاری خوشمزه را بصورت گرم و با سس مارینارا یا هر سس دلخواه دیگر نوش جان کنید نکته: سس مارینارا نوعی سس گوجه ایتالیایی است که در انواع پاستا، ماکارونی و فست فود کاربرد دارد. طرز تهیه سس مارینارا بسیار آسان است و براحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید.

    طرز تهیه گالانتین مرغ کامل | انواع غذا با مرغ

    21بازدید

    دستور پخت طرز تهیه گالانتین مرغ کامل | انواع غذا با مرغ مواد لازم را از سایت جوابگو دریافت کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    جواب : گالانتین مرغ مرغ درشت (بدون چربی و پارگی پوست) 1 عدد .  نخود سبز 1 فنجان .  زرده تخم مرغ 2 عدد قارچ سفید خرد شده 250 گرم .  پیاز متوسط 3 عدد .  جعفری خرد شده 1/2 فنجان خلال بادام بو داده 2 قاشق سوپخوری .  خلال پسته 2 قاشق سوپخوری .  کره 50 گرم مغز نان باگت (مغز نان در نصف پیمانه شیر خیس و نرم شود) 1 عدد .  روغن سرخ کردنی سبزی معطر (نعناع، ترخان و پیازچه) یک دسته . ادویه کاری  به دلخواه طرز تهیه: 2 عدد پیاز را خرد کنید و در تابه با 3 قاشق روغن آن را سرخ کنید. قارچ را به پیاز افزوده و کمی سرخ کنید. مواد را از روی حرارت بردارید و جعفری خرد شده، خلال بادام، خلال پسته و مغز نان خیس شده در شیر را همراه با کره  و زرده تخم مرغ داخل تابه بریزید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید مرغ را حاضر کنید تا تمام استخوانهای بدن آن را بیرون بیاورید. به این صورت عمل کنید: نوک بال مرغ را قطع کنید. پارگی زیر شکم مرغ را بدوزید. با نوک کارد از زیر گردن تا انتهای ده چجاک عمیقی بدهید. با احتیاط گوشتهای پشت مرغ را از استخوان جدا کنید و مفصل ران را از استخوان پشت قطع کنید. گوشتهای ماهیچه را از استخوان جدا نموده و استخوان ماهیچه و ران را خارج کنید گوشتهای سینه را از استخوان جدا کنید و مفصل بال را ببرید.استخوان پشت و سینه را بیرون بیاورید و گردن مرغ را نیز خارج کنید. در نهایت فقط استخوانهای بال می ماند مرغ را بشوئید و خشک کنید.کمی نمک و فلفل روی سطح مرغ بپاشید و سپس از موادی که قبلا آماده کرده بودید در رانهای مرغ فرو ببرید. بقیه مواد را روی بدنه مرغ بریزید و پشت آن را با نخ و سوزن بدوزید به طوری شکل اولیه خود را پیدا کند استخوانهای مرغ را قطعه قطعه کنید. 1 عدد پیاز را خرد کنید و با دسته سبزیجات معطر و کمی سیر درون یک قابلمه بزرگ بریزید.مرغ را روی آنها قرار دهید و یک لیوان آب و کمی نمک و فلفل روی آن بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مرغ آرام آرام بپزد هنگامی که مرغ پخت، آن را بیرون بیاورید و نخهای اضافه را بچینید. آب مرغ را در یک شیر جوش بریزید و با ادویه کاری کمی جوش بدهید. مرغ را در ظرف سرو غذا ریخته و از سس مرغ روی آن بریزید و با نخود سبز تزئین نمایید نکته: گالانتین مرغ را می توانید قبل از سرو کردن به برش بزنید و آن را به صورت لقمه ای میل کنید. گالانتین را می توانید با فیله مرغ به صورت رولی درست کنید. برای پخن گالانتین از فر هم می توانید استفاده کنید.

    طرز تهیه کیک هویج و آناناس | کیک متفاوت با روکش کرم خامه ای

    7بازدید

    دستور پخت طرز تهیه کیک هویج و آناناس | کیک متفاوت با روکش کرم خامه ای مواد لازم را از سایت جوابگو دریافت کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    جواب : طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید. شکر، روغن، تخم مرغ و وانیل را بریزید و هم بزنید. هویج رنده شده، آناناس و گردو و پودر نارگیل را به مایع کیک اضافه کنید مواد کیک را در قالب بریزید و به مدت 45 دقیقه درون فر قرار دهید برای تهیه ی روکش، پنیر خامه ای و کره را هم بزنید و سپس خاک قند را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا پفکی شود. پس از بیرون آوردن کیک از فر و خنک شدن آن، کرم خامه ای را روی آن بمالید.

    طرز تهیه ماهی شکم پر | ماهی قزل آلا با تمر هندی

    12بازدید

    دستور پخت طرز تهیه ماهی شکم پر | ماهی قزل آلا با تمر هندی مواد لازم را از سایت جوابگو دریافت کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    جواب : طرز تهیه: ماهی را کاملا تمیز کنید و داخل شکم آن را خالی کنید. کمی نمک بردارید و به گوشت ماهی بزنید. ماهی را به مدت نیم ساعت در گوشه ای قرار دهید. سپس آن را با آب بشوئید  2 یا 3 قاشق روغن در تابه بریزید و پیاز و سیر را درون آن سرخ کنید. نمک، زردچوبه، فلفل، گردو و گشنیز خرد شده را اضافه کنید و همراه باهم خوب سرخ کنید. 5 تا 10 دقیقه خوب هم بزنید و سپس تمر هندی را اضافه کنید و پس از 2 تا 3 دقیقه مواد را از روی گاز بردارید ماهی را حاضر کنید و شکم آن را با مواد سرخ شده پر کنید. می توانید شکم ماهی را توسط خلال دندان یا به وسیله نخ و سوزن بدوزید. در یک ظرف کمی آرد و نمک و زردچوبه بریزید و ماهی را در آن بغلطانید. تابه مناسب را انتخاب کنید و به کمک روغن ماهی را در آن سرخ کنید.

    طرز تهیه بار شکلات و گردو

    5بازدید

    دستور پخت طرز تهیه بار شکلات و گردو مواد لازم را از سایت جوابگو دریافت کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    جواب : طرز تهیه: یک قالب انتخاب کنید و آن را با کره چرب کنید تکه های شکلات، کره و وانیل را در یک کاسه کمی باهم مخلوط کنید روی حرارت ملایم، شیر، شکر، ژلاتین را باهم هم بزنید تا کاملا به جوش بیاید و غلیظ شود. حرارت را کم کنید و اجازه دهید 6 دقیقه روی گاز بماند.سپس آن را روی مخلوط شکلات و کره بریزید و آنقدر هم بزنید تا مایع شکلاتی سنگین شود و حالت خود را از دست بدهد گردو های خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا مواد را به قالب انتقال دهید و چند ساعت در یخچال نگهداری کنید تا سفت شوند.

    طرز تهیه کوفته بره با ماست

    5بازدید

    دستور پخت طرز تهیه کوفته بره با ماست مواد لازم را از سایت جوابگو دریافت کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    جواب : این کباب بره را می توانید همراه با نعنا و جعفری تازه گریل کنید، روی تابه بپزید یا در فضای باز روی منقل کباب کنید طرز تهیه: در کاسه ای بزرگ گوشت چرخ کرده، زیره، پودر گشنیز، گشنیز و نعنای خرد شده، آرد، سیر و نمک و فلفل را با دست مخلوط کنید. مطمئن شوید که سبزی ها و ادویه ها کاملا با مواد مخلوط شده اند. مواد را به شکل 8 کوفته در آورید، سپس در دستان بغلتانید تا تخمی مرغی شکل شود 4 سیخ بردارید و کوفته ها را به سیخ بکشید. روی هر سیخ دو کوفته قرار دهید. گوشت را دور سیخ فشار دهید تا محکم شود جعفری و نعنای خرد شده را مخلوط کرده در بشقابی بریزید. روی کوفته ها را توسط برس چرب کنید و در مخلوط جعفری و نعنا بغلتانید. آنها را در جای خنک نگه دارید تا زمان پخت فرا برسد گریل، منقل یا ماهیتابه را از قبل گرم کنید. هر طرف کوفته ها را 3 تا 4 دقیقه کاملا بپزید. این کوفته خوشمزه را می توانید همراه با سسِ ماست میل کنید.

    طرز تهیه کیک نسکافه و بادام شیرین | کیک با پودر نسکافه

    9بازدید

    دستور پخت طرز تهیه کیک نسکافه و بادام شیرین | کیک با پودر نسکافه مواد لازم را از سایت جوابگو دریافت کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    جواب : طرز تهیه:فر را تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید در میکسر تخم مرغها را بریزید و حدودا 5 دقیقه با وانیل خوب مخلوط کنید تا بافت پفکی ایجاد شود و رنگ آن زرد کم رنگ شود. کم کم 1 لیوان شکر را در حال اختلاط اضافه کنید. روغن را بریزید و به همزدن ادامه دهید در یک ظرف آرد و بیکینگ پودر را با هم یکدست کنید و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و میکسر را روی سرعت کم تنظیم کنید مواد کیک را به قالب انتقال دهید و  به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید. توجه کنید که برای اطمینان از پخته شدن کیک، چنگالی را در کیک فرو کنید اگر کیک به آن نچسبید، کاملا پخته است برای تهیه ی سس نسکافه، پودر نسکافه آماده و شکر را در 3/4 لیوان آب جوش حل کنید روی تمام قسمتهای کیک بریزید. کیک را بپوشانید و در یخچال قرار دهید در حالی که کیک در یخچال خنک می شود، روکش کرم و بادام را آماده کنید. بدین ترتیب که 1/2 لیوان شکر را در تابه ای بریزید و ذوب کنید، بادام ها را در شکر تفت دهید. سپس آن را در یک ظرف بریزید و پهن کنید تا خنک و سفت شود. پس از اینکه مخلوط بادام سفت شد آن ها را بشکنید و خرد کنید کیک را از یخچال بیرون بیاورید و خامه زده شده را روی آن بمالید بادام های خرد شده را روی خامه بریزید و نوش جان کنید.